Unieke bedrukte Shirts

  Gratis verzending

  14 dagen recht op herroeping

  Veilig afrekenen middels SSL

Betalingsmogelijkheden

U heeft de keuze uit de volgende betaalwijzen

 
Betaling door bankoverboeking
Afbeeldingsresultaat voor afbeelding iban
Als u kiest voor de betaalwijze bankoverboeking, ontvangt u van ons direct na het verzenden van uw bestelling een bevestiging per email. In deze email vindt u onze bankgegevens en het over te boeken bedrag. Denkt u er a.u.b. aan uw bestelnummer bij de omschrijving van de overboeking te vermelden. Zodra uw betaling bij ons is bijgeschreven, en de artikelen zijn voorradig, wordt uw levering direct verzonden. Of u kunt uw bestelling bij ons ophalen (op afspraak). Het kan 2-4 werkdagen duren, voordat uw betaling bij ons binnenkomt. In alle andere gevallen informeren wij u in een separate email (b.v. als een artikel niet direct voorradig is).
 
Betaling via PayPal
Afbeeldingsresultaat voor paypal logo
Eenvoudig, zeker en overal beschikbaar. Kiest u voor betaling via PayPal, dan wordt u aan het einde van het bestelproces direct naar PayPal verwezen. Als u al klant bent bij PayPal, kunt u zich met uw accountgegevens aanmelden en de betaling bevestigen. Als u nieuw bent bij PayPal, kunt u zich als gast aanmelden, of een PayPal rekening openen. Daarna kunt u de betaling bevestigen. Zodra uw PayPal betaling bij ons binnen is, en de artikelen zijn voorradig, wordt uw levering direct verzonden. Of u kunt uw bestelling bij ons ophalen (op afspraak). Meestal duurt het maar een paar minuten voordat een PayPal betaling bij ons is bijgeschreven. In alle andere gevallen informeren wij u in een separate email (b.v. als een artikel niet direct voorradig is). 
Als u een bestelling via PayPal betaalt, ontvangt u van ons altijd een bestelbevestiging. In zeldene gevallen kunnen op de website van PayPal verwerkingsstoringen optreden, waarop wij geen invloed hebben. Stuurt u producten terug, dan wordt het bedrag op uw PayPal rekening teruggeboekt.
  
iDEAL
Afbeeldingsresultaat voor logo ideal
Met iDEAL betaalt u in uw eigen vertrouwde betaalomgeving, volgens de veiligheidsrichtlijnen van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct bij ons bijgeschreven. Bij de betaling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klikt u daarna op de iDEAL button en selecteer uw eigen bank. Aansluitend wordt u naar uw eigen bank geleid, waar de betaalopdracht voor u klaarstaat. De bank vraagt nog enkele gegevens, en u kunt uw betaling autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. De iDEAL betalingen worden via betaalaanbieder Mollie verwerkt.
 
Contant
Tot slot kunt u ook contant betalen, indien u de goederen bij ons afhaalt.
Zuletzt angesehen